Suplimente naturale ADHD – Care sunt beneficiile lor?

Din cauza numeroaselor efecte secundare care pot afecta pacienții cu ADHD în timp ce iau medicamente pe bază de prescripție medicală, mai mulți părinți recurg la utilizarea suplimentelor naturale pentru tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție. Aceste suplimente naturale au multe beneficii. Dacă copilul dumneavoastră are ADHD și sunteți reticent să îi administrați medicamente din cauza potențialelor efecte secundare care îl pot afecta pe copilul dumneavoastră, puteți încerca să utilizați o abordare naturală în tratarea tulburării.

Pentru a vă face o idee despre suplimente naturale numeroasele beneficii ale tratamentului natural al ADHD la copii, am enumerat câteva dintre ele aici. Mai jos sunt câteva dintre beneficiile suplimentelor naturale pentru ADHD.

1. Suplimentele naturale pentru ADHD pot fi la fel de eficiente ca și medicamentele eliberate pe bază de rețetă în tratarea tulburării. Suplimentele care au ca ingrediente verta alb, hyoscyamus, tuberculinum și arsen iod pot fi deosebit de eficiente în abordarea neliniștii, izbucnirilor, crizelor de furie și incapacității de concentrare la copii.

2. Acest tratament pentru ADHD la copii nu are efecte secundare. Prin urmare, părinții nu trebuie să-și facă griji atunci când oferă acest lucru copiilor lor.

3. Acest tip de tratament poate stimula funcționarea normală a creierului. Poate că acesta este cel mai bun beneficiu pe care îl oferă suplimentele naturale. Utilizarea continuă a suplimentelor naturale poate ajuta creierul să funcționeze bine, deoarece acestea îi oferă creierului nutriția de care are nevoie.

4. Spre deosebire de medicamentele care suprimă doar simptomele ADHD, suplimentele naturale pentru ADHD pot trata de fapt cauza, mai degrabă decât doar simptomele. Acesta este motivul pentru care pacienții care iau suplimente naturale se pot bucura de îmbunătățiri pe termen lung în comparație cu cei care iau medicamente.

În timp ce beneficiile suplimentelor naturale pot fi mai bune decât cele oferite de medicamentele prescrise pentru ADHD, părinții ar trebui să fie conștienți de faptul că nu toate suplimentele naturale pentru ADHD disponibile pe piață sunt eficiente. Există, de asemenea, tratamente naturiste care pot să nu funcționeze bine în anumite cazuri. Din acest motiv, părinții ar trebui să își facă timp pentru a face câteva cercetări înainte de a cumpăra un supliment. Ar trebui să ia în considerare următoarele atunci când cumpără suplimente pentru ADHD:

1. produsul ar trebui să fie aprobat de FDA;

2. produsul trebuie să conțină ca ingrediente plante medicinale autentice, de bună calitate; și

3. producătorul produsului ar trebui să ofere o garanție de rambursare a banilor în cazul în care apar probleme cu utilizarea produsului.

Cu unele investigații, părinții pot fi siguri că vor cumpăra suplimentul potrivit care este cel mai probabil să ofere beneficiile pe care copilul lor le merită. Informații despre unele dintre produsele naturale pentru ADHD pot fi găsite pe internet sau părinții pot suna și pot întreba producătorii despre produsele pe care le vând. Părinții pot întreba și alți părinți care au copii ADHD dacă au folosit un anumit supliment și dacă a funcționat bine pentru copilul ADHD.

În plus, părinții pot întreba medicul și profesionistul din domeniul sănătății despre suplimentul care este cel mai bun pentru copil. Ca și alte tratamente și medicamente, efectele suplimentelor naturale pot varia la fiecare copil. A cere sfatul medicului sau sfaturile altor părinți poate ajuta foarte mult în determinarea celui mai bun supliment, deși trebuie să știți că mulți medici nu sunt în favoarea tratamentelor de tip alternativ de nici un fel, pur și simplu pentru că medicina convențională preferă să prescrie medicamente.